Recept

Salát s grilovanou treskou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 17 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 7 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 45713

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 polévková lžíce Hořčice
30 ml Ocet vinný
80 ml Olej olivový
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
300 g Salát hlávkový
1 špetka Sůl
400 g Treska aljašská

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 280 kcal
Kilojoule 1 170kJ
1% Sacharidy 3 g
28% Tuky 21 g
6% Sodík 129 mg
34% Bílkoviny 19 g

Salát s grilovanou treskou postup přípravy receptu:

1

V misce smícháme lžíci oleje, citronovou šťávu a papriku. Směsí potřeme filety z tresky (bez kůže). Rybu dáme na středně rozpálený gril a grilujeme přibližně 7 minut, dokud se maso nerozpadá.

2

Mezitím ušleháme olej s octem, hořčicí, solí a pepřem. Maso rozmačkáme na kousky, přidáme natrhaný salát a zalijeme zálivkou.

Poznámka

Servírujeme studené. Podáváme ideálně s bagetou či celozrným pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept