Jednoduchý recept

Srnčí guláš se žampiony

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 105 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 45732
Kategorie: Maso

Ingredience

600 g Brambory vařené
30 g Brusinky
200 g Cibule
30 g Kečup
40 g Máslo čerstvé
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
2 g Nové koření mleté
2 g Pepř černý mletý
1 ks Polévkové kostky Vitana
900 g Srnčí maso
8 g Sůl
100 ml Víno červené
300 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 364 kcal
Kilojoule 1 524kJ
9% Sacharidy 33 g
11% Tuky 8 g
45% Sodík 890 mg
68% Bílkoviny 38 g

Srnčí guláš se žampiony postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme, nakrájíme na drobné kostičky, srnčí maso odblaníme, pokrájíme na menší kousky, čerstvé žampiony očistíme a rozkrájíme na plátky.

2

V hrnci na másle zpěníme cibuli, přisypeme kousky masa, osolíme, opepříme, okořeníme novým kořením, promícháme a podusíme ve vlastní šťávě. Jakmile se tekutina vysmahne, zaprášíme moukou, podlijeme vodou, vínem, přidáme kostku hovězího polévkového vývaru, kečup, brusinky, žampiony a dusíme do měkka.

3

Guláš podáváme s vařenými bramborami.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept