Jednoduchý recept

Zelí dušené s kuřecím masem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 45758

Ingredience

1 ks Bobkový list
2 ks Cibule
1 polévková lžíce Kečup jemný
300 g Kuřecí prsa
1 ks Mrkev kořen
3 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Rýže loupaná
1 kávová lžička Sůl
200 ml Vývar drůbeží
800 g Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 437 kcal
Kilojoule 1 828kJ
11% Sacharidy 41 g
136% Tuky 102 g
25% Sodík 502 mg
39% Bílkoviny 22 g

Zelí dušené s kuřecím masem postup přípravy receptu:

1

Očištěné hlávkové zelí nadrobno nakrájíme a polovinu vsypeme do kastrolu na část rozehřátého másla.

2

Na zbylém másle osmahneme omyté, na kousky nakrájené maso, oloupanou, nasekanou cibuli, očištěnou, nahrubo nastrouhanou mrkev a jemný kečup.

3

Na vrstvu zelí rozprostřeme vrstvu masa, cibule, mrkve, propláchnuté rýže a nakonec navrstvíme zbylé zelí. Zalijeme vývarem, osolíme, opepříme a okořeníme bobkovým listem. Zvolna dusíme, ale nemícháme, aby vrstvy zůstaly neporušené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept