Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 45761
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 špetka Chilli koření mleté
1 ks Cibule
1 kávová lžička Hořčice Dijonská
1 kávová lžička Máslo čerstvé
1 ks Okurky nakládané
1 špetka Paprika mletá sladká
120 g Sýr Hermelín (Camember, Encián)
100 g Sýr smetanový tavený 45%

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 381 kcal
Kilojoule 1 596kJ
3% Sacharidy 10 g
38% Tuky 28 g
103% Sodík 2 g
39% Bílkoviny 22 g

Sýr v sýru postup přípravy receptu:

1

Hermelín naplocho rozkrojíme a u obou polovin vydlabeme středy, které rozetřeme s taveným sýrem, máslem, hořčicí a kořením.

2

K rozetřené směsi vmícháme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli a nastrouhanou okurku. Vše dobře promícháme.

3

Připravenou směs vložíme mezi poloviny Hermelínu, sýr zabalíme do alobalu a necháme v chladničce několik hodin proležet.

4

Můžeme podávat s čerstvou zeleninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept