Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 45779

Ingredience

500 g Dýně
50 ml Olej olivový
50 g Oříšky piniové
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Pórek
150 ml Smetana 12% (konzumní)
50 g Sýr Parmezán
1 špetka Sůl
8 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 600 kcal
Kilojoule 2 510kJ
10% Sacharidy 37 g
55% Tuky 41 g
23% Sodík 457 mg
46% Bílkoviny 26 g

Selská frittata postup přípravy receptu:

1

Na velké pánvi rozpálíme olej a osmahneme si na něm nakrájený pórek a dýni. Jakmile nám zelenina změkne, přidáme oříšky.

2

Mezitím, co se nám smaží zelenina, si do mísy rozklepneme vajíčko, přidáme smetanu, nastrouhaný parmezán, sůl, pepř a vidličkou rozšleháme. Snížíme teplotu na pánvi a směs přilijeme. Smažíme, dokud není směs tuhá. Ihned poté podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept