Jednoduchý recept

Arabský salát z vařené zeleniny

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (100%)
ID receptu: 45811
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

400 g Brambory
500 g Červená řepa
3 stroužek Česnek
2 polévková lžíce Citronová šťáva
300 g Fazolové lusky zelené
500 g Květák
6 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
400 g Tykev
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 183 kcal
Kilojoule 766kJ
8% Sacharidy 27 g
10% Tuky 7 g
8% Sodík 154 mg
12% Bílkoviny 7 g

Arabský salát z vařené zeleniny postup přípravy receptu:

1

Zelninu důkladně omyjeme. Tykev oloupeme, nakrájíme na kostky a uvaříme. Brambory a řepu uvaříme, pak uvařené oloupeme a nakrájíme na nudličky. Květák a fazole uvaříme a nakrájíme na kousky. V salátové míse upravíme každou zeleninu samostatně, nemícháme je.

2

Vše přelijeme zálivkou, kterou si připravíme tak, že metlou sešleháme olej, oloupaný prolisovaný česnek a citronovou šťávu, podle chuti ji opepříme a osolíme. Podáváme teplé i studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept