Zdravý recept

Zeleninový salát s jogurtovým přelivem

  • Egypt
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (28%)
ID receptu: 45815
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 stroužek Česnek
1 ks Cibulka jarní
100 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
200 g Jogurt bílý
100 g Kukuřice cukrová nakládaná
2 ks Mrkev kořen
1 ks Okurka salátová
1 ks Salát hlávkový
1 špetka Sůl
0,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 122 kcal
Kilojoule 511kJ
6% Sacharidy 21 g
3% Tuky 2 g
8% Sodík 155 mg
10% Bílkoviny 5 g

Zeleninový salát s jogurtovým přelivem postup přípravy receptu:

1

Mrkev omyjeme, oškrábeme, uvaříme do poloměkka a nakrájíme na kousky. Okurku omyjeme, oloupeme a nakrájíme na malé kousky, omytou zelenou jarní cibulku nakrájíme na kolečka.

2

Sterilovaný hrášek a kukuřici slijeme a dáme do mísy, přidáme nakrájenou mrkev, okurku a cibulku.

3

Česnek oloupeme, prolisujeme, smícháme se solí a s jogurtem a přidáme do mísy k zelenině.

4

Ozdobíme listy omytého hlávkového salátu a před podáváním řádně vychladíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept