Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 4583
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

44% Kalorie 862 kcal
Kilojoule 3 607kJ
4% Sacharidy 14 g
112% Tuky 84 g
24% Sodík 483 mg
43% Bílkoviny 24 g

Horké máslo s vejci postup přípravy receptu:

1

V kastrole rozehřejeme máslo, zakapeme citronovou šťávou, osolíme a opepříme. Odstavíme z ohně.

2

Do másla vmícháme nadrobno nakrájená vejce, které jsme uvařili natvrdo. Nakonec přidáme jemně nasekanou petrželovou nať.

3

Horkou omáčkou poléváme grilované nebo vařené ryby.

Poznámka

Vejce předem uvaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept