Jednoduchý recept

Thajské tuňákové závitky

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 45830
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

30 g Máta
200 g Mrkev kořen
200 g Okurka salátová
30 ml Omáčka sójová
8 plátek Rýžový papír
400 g Tuňák v oleji

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 244 kcal
Kilojoule 1 023kJ
2% Sacharidy 8 g
165% Tuky 124 g
4% Sodík 70 mg
56% Bílkoviny 31 g

Thajské tuňákové závitky postup přípravy receptu:

1

V míse smícháme nasekané mátové lístky, sójovou omáčku a tuňáka i se šťávou. Na tác připravíme mrkev a okurku nakrájené na tzv. slámu - tenké dlouhé nudličky.

2

Rýžový papír postupně namočíme ve vlažné vodě v nádobě, která má větší průměr, než je papír. Když papír dokonale změkne, vyjmeme ho a opatrně oklepeme. Rozložíme na pracovní plochu, naplníme tuňákovou směsí a nakrájenou zeleninou. Papír přehneme a pevně zarolujeme, aby náplň byla zároveň s otevřenou stranou závitku.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept