Jednoduchý recept

Srnčí guláš na sladkokyselo

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 45846
Kategorie: Maso

Ingredience

3 g Bobkový list
360 g Chléb konzumní
250 g Cibule
150 g Houby nakládané
25 g Jíška hotová tmavá
40 g Kečup
30 g Okurky nakládané
100 ml Olej olivový
40 g Paprika mletá sladká
3 g Pepř černý mletý
900 g Srnčí plec
8 g Sůl
1500 ml Voda pitná
250 g Zelenina nakládaná

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 674 kcal
Kilojoule 2 819kJ
13% Sacharidy 46 g
35% Tuky 26 g
46% Sodík 929 mg
111% Bílkoviny 62 g

Srnčí guláš na sladkokyselo postup přípravy receptu:

1

Maso vcelku odblaníme, osolíme a opeříme. Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, nakládané hříbky scedíme, propláchneme pod tekoucí vodou, abychom je zbavili slizu, nakládané okurky pokrájíme na kostičky, naloženou zeleninu scedíme.

2

Do pekáčku vlijeme olej, zasypeme cibulí, přiložíme maso vcelku, posypeme mletou paprikou, okořeníme bobkovým listem, podlijeme polovinou vody a vložíme do trouby. Pečeme při střední teplotě přibližně hodinu. Pekáč vyndáme na plotnu, maso vyjmeme, rozkrájíme na kostky, vrátíme do pekáčku, přidáme okurky, houby, zeleninu, dolijeme vodu, kečup, zahustíme jíškou a dovaříme. Podáváme s čerstvým chlebem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept