Jednoduchý recept

Švýcarské pečivo ze sójové mouky

  • Švýcarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 45853
Kategorie: Sladké pečivo

Ingredience

1 kávová lžička Citronová kůra
80 g Cukr krupice
50 g Datle
50 g Fíky čerstvé
50 g Kandované ovoce
1 ks Kypřicí prášek do pečiva
80 g Máslo čerstvé
200 g Mouka pšeničná hladká T 650
100 g Mouka pšeničná hrubá
100 g Mouka sójová plnotučná
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 474 kcal
Kilojoule 1 984kJ
19% Sacharidy 70 g
22% Tuky 16 g
3% Sodík 63 mg
26% Bílkoviny 14 g

Švýcarské pečivo ze sójové mouky postup přípravy receptu:

1

Ze všech druhů mouky, z cukru, másla, vejce, mléka, špetky soli a prášku do pečiva vypracujeme tužší těsto. Přidáme do něj citronovou kůru a nadrobno nakrájené kandované ovoce, datle a fíky.

2

Z těsta utrháváme dvěma vidličkami kousky, které rovnáme na plech vyložený pečicím papírem dál od sebe. Kousky těsta potřeme rozšlehaným vejcem a upečeme ve středně vyhřáté troubě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept