Recept

Jehněčí kotlety s bylinkovou omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (38%)
ID receptu: 45858
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 792 kcal
Kilojoule 3 312kJ
4% Sacharidy 16 g
86% Tuky 64 g
13% Sodík 267 mg
69% Bílkoviny 39 g

Jehněčí kotlety s bylinkovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Cibuli a česnek oloupeme, nasekáme. Všechny bylinky opláchneme, dosucha otřepeme, jemně nasekáme, silnější stonky a větvičky odstraníme. Troubu předehřejeme na 70 stupňů.

2

Jehněčí kotlety opláchneme studenou vodou, osolíme a opepříme. V pánvi rozpálíme polovinu olivového oleje a jehněčí kýty v něm opečeme po každé straně 2 minuty. Kotlety vyndáme a přeneseme do předehřáté trouby. K výpeku přidáme zbylý olej a polovinu másla. Do pánve vsypeme cibuli, česnek, piniová semena a za stálého míchání opékáme 2 -3 minuty. Přidáme bylinky, drůbeží vývar a zbylé máslo, omáčku přivedeme k varu, osolíme, opepříme.

3

Kotlety rozdělíme na talíře a podáváme s bylinkovou omáčkou.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept