Recept

Hlávkový salát se smetanou a vejci

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 4587
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 špetka Cukr krupice
1 kávová lžička Ocet kvasný lihový
2 ks Salát hlávkový
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí
250 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 181 kcal
Kilojoule 757kJ
1% Sacharidy 5 g
21% Tuky 15 g
7% Sodík 149 mg
11% Bílkoviny 6 g

Hlávkový salát se smetanou a vejci postup přípravy receptu:

1

Salát omyjeme, rozkrojíme na čtvrtky a pod tekoucí vodou důkladně propláchneme. Necháme okapat.

2

Čtvrtky salátu vložíme do misek a přelijeme smetanou rozšlehanou se solí, cukrem a octem.

3

Nakonec salát posypeme nadrobno nasekanými vejci, která jsme předem uvařili natvrdo.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept