Jednoduchý recept

Dánský předkrm

  • Dánsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 4588
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 kávová lžička Hořčice plnotučná
60 g Máslo čerstvé
2 ks Sardelové řezy
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

49% Kalorie 976 kcal
Kilojoule 4 082kJ
1% Sacharidy 3 g
109% Tuky 82 g
181% Sodík 4 g
100% Bílkoviny 56 g

Dánský předkrm postup přípravy receptu:

1

Vejce uvaříme na tvrdo, zchladíme, rozřízneme podélně a vydlabeme žloutek.

2

Změklé máslo utřeme se sardelemi hořčicí a žloutky.

3

Směsí naplníme bílky, obložíme kaviárem a petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept