Jednoduchý recept

Srnčí guláš v kečupu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 45881
Kategorie: Maso

Ingredience

2 g Bobkový list
600 g Brambory vařené
5 stroužek Česnek
250 g Cibule
200 g Kečup
3 g Majoránka
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
50 g Olej rostlinný
15 g Paprika mletá sladká
2 g Pepř černý mletý
100 g Slanina vepřová
900 g Srnčí maso
8 g Sůl
200 ml Víno bílé
1000 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 493 kcal
Kilojoule 2 062kJ
11% Sacharidy 40 g
24% Tuky 18 g
65% Sodík 1 g
69% Bílkoviny 39 g

Srnčí guláš v kečupu postup přípravy receptu:

1

Slaninu bez kůže nakrájíme na menší kostičky, cibuli oloupeme, pokrájíme nadrobno, srnčí maso na menší kousky, česnek prolisujeme.

2

Maso osolíme, opepříme a posypeme hladkou moukou. V hrnci rozpálíme olej, přidáme slaninu a osmahneme, přisypeme maso, rychle osmažíme, přidáme cibuli, mletou papriku, podlijeme vodou, okořeníme bobkovým listem a dusíme nejméně hodinu. Přidáme kečup, česnek, majoránku, přilijeme bílé víno, dochutíme solí, pepřem a dodusíme. Hustotu guláše regulujeme vodou.

3

Guláš podáváme s vařeným bramborem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept