Jednoduchý recept

Debrecínská pečeně s vejci

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 459
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

500 g Debrecínská pečeně
5 g Sůl
60 g Tuk
400 g Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 248 kcal
Kilojoule 1 037kJ
0% Sacharidy 0 g
27% Tuky 20 g
13% Sodík 259 mg
28% Bílkoviny 15 g

Debrecínská pečeně s vejci postup přípravy receptu:

1

Plátky debrecínské pečeně prohřejeme na tuku a navrch vyklepneme celá vejce - dbáme, aby se žloutky neprotrhly.

2

Necháme zvolna zapéci - bílek necháme ztuhnout a žloutek musí zůstat polotekutý.

3

Nakonec bílek mírně osolíme a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept