Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 4591
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 stroužek Česnek
2 polévková lžíce Majonéza
1 kávová lžička Petržel - nať
1 kávová lžička Protlak rajčatový
2 ks Rajčata
120 g Rak říční
1 špetka Sůl
4 ks Vejce slepičí
1 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 722 kcal
Kilojoule 3 021kJ
4% Sacharidy 13 g
70% Tuky 53 g
42% Sodík 841 mg
90% Bílkoviny 50 g

Plzeňská vejce postup přípravy receptu:

1

Vejce uvaříme, zchladíme a podélně rozřízneme, žloutky vyndáme, prolisujeme, smícháme s nakrájeným račím masem, rajčaty na drobno a promícháme, okořeníme worcestrem, solí, prolisovaným česnekem a majonézou.

2

Směsí naplníme vejce a polijeme zředěnou majonézou smíchanou s rajským protlakem.

3

Zdobíme petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept