Jednoduchý recept

Bramborová polévka se skopovým masem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (28%)
ID receptu: 45923
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

800 g Brambory
2 ks Cibule
50 g Máslo čerstvé
1 špetka Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Petržel - nať
2 ks Pórek
500 g Skopové maso přední
2 špetka Sůl
1 špetka Vegeta
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 452 kcal
Kilojoule 1 892kJ
10% Sacharidy 36 g
37% Tuky 27 g
11% Sodík 210 mg
32% Bílkoviny 18 g

Bramborová polévka se skopovým masem postup přípravy receptu:

1

Maso omyjeme a nakrájíme na kostičky, vložíme do hrnce se studenou vodou, osolíme, přivedeme do varu a vaříme přibližně 25 minut, až je téměř měkké.

2

Pórek omyjeme a nakrájíme na kolečka, oloupanou cibuli nakrájíme najemno, omyté a oloupané brambory nakrájíme na malé kousky. V pánvi rozehřejeme máslo a zeleninu na něm pomalu smažíme, až má zlatavou barvu. Pak ji dáme do hrnce s masem a vše uvaříme doměkka.

3

Podle chuti přidáme vegetu, sladkou papriku, opepříme a osolíme.

4

Polévku podáváme horkou s jemně nasekanou natí petrželky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept