Jednoduchý recept

Polévka z brambor s hovězím masem

  • Palestina
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (28%)
ID receptu: 45925
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

800 g Brambory
2 ks Cibule
500 g Hovězí maso přední
50 g Máslo čerstvé
1 špetka Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Petržel - nať
2 ks Pórek
2 špetka Sůl
1 špetka Vegeta
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 353 kcal
Kilojoule 1 477kJ
10% Sacharidy 36 g
18% Tuky 14 g
10% Sodík 195 mg
41% Bílkoviny 23 g

Polévka z brambor s hovězím masem postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na kostičky, dáme do hrnce se studenou vodou, osolíme, přivedeme do varu a vaříme přibližně 25 minut, dokud není téměř měkké.

2

Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno, pórek omyjeme a nakrájíme na kolečka, omyté a oloupané brambory nakrájíme na malé kousky. V pánvi rozehřejeme máslo a zeleninu na něm pomalu smažíme, až má zlatavou barvu. Pak ji dáme do hrnce s masem a vše vaříme až doměkka. Podle chuti přidáme vegetu, sladkou papriku, opepříme a osolíme.

3

Polévku podáváme horkou, posypanou jemně nasekanou natí petrželky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept