Jednoduchý recept

Krémová cibulová polévka se skopovým masem

  • Egypt
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (26%)
ID receptu: 45930

Ingredience

4 ks Cibule
1 špetka Kmín mletý
100 g Mouka pšeničná hladká
30 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Petržel - nať
2 ks Pórek
500 g Skopové maso přední
2 špetka Sůl
1 špetka Vegeta
2,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 421 kcal
Kilojoule 1 762kJ
10% Sacharidy 35 g
33% Tuky 25 g
10% Sodík 201 mg
29% Bílkoviny 16 g

Krémová cibulová polévka se skopovým masem postup přípravy receptu:

1

Maso omyjeme a nakrájíme na kostičky, vložíme do hrnce se studenou vodou, osolíme, přivedeme do varu a vaříme přikryté poklicí, dokud maso není měkké. Pěnu na povrchu sbíráme.

2

Oloupeme cibuli, omyjeme pórek a zeleninu nakrájíme najemno. V pánvi rozehřejeme máslo a na něm cibuli s pórkem osmahneme, zaprášíme moukou, 5 minut mícháme a pak přidáme do vývaru, kde směs metlou rozšleháme. Polévku potom ještě krátce provaříme, podle chuti přidáme vegetu, kmín, pepř a sůl.

3

Polévku podáváme horkou a před podáváním posypeme jemně nasekanou omytou natí petrželky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept