Jednoduchý recept

Opečené hrušky v portské omáčce

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 16 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 11 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 45931

Ingredience

30 g Cukr moučkový
80 ml Cukr třtinový
600 g Hrušky
100 ml Jogurt bílý
40 g Máslo čerstvé
1 dl Pomerančová šťáva
20 g Skořice celá
2 g Skořice mletá
125 ml Víno portské

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 332 kcal
Kilojoule 1 390kJ
15% Sacharidy 55 g
13% Tuky 10 g
1% Sodík 20 mg
4% Bílkoviny 2 g

Opečené hrušky v portské omáčce postup přípravy receptu:

1

V míse smícháme jogurt s mletou skořicí a moučkovým cukrem. Na pánvi rozpustíme máslo, třtinový cukr a opékáme rozpůlené hrušky 3 minuty z každé strany. Potom vlijeme pomerančovou šťávu a portské a povaříme dalších 5 minut. Hrušky podáváme přelité omáčkou s kopečkem vyšlehaného jogurtu a svitkem skořice.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept