Recept

Hovězí závitky s vejci a brambory

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 135 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 45939

Ingredience

2 ks Cibule
800 g Hovězí maso zadní
600 ml Hovězí vývar základní
30 g Hořčice plnotučná
30 g Mouka pšeničná hladká
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
200 g Slanina vepřová
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
Na brambory
200 g Brambory
500 ml Voda pitná
Na vejce
2 ks Vejce slepičí
400 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 513 kcal
Kilojoule 2 146kJ
4% Sacharidy 15 g
38% Tuky 29 g
44% Sodík 871 mg
86% Bílkoviny 49 g

Hovězí závitky s vejci a brambory postup přípravy receptu:

1

Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a nakrájíme na kostičky.

2

Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme nadrobno.

3

Plátky masa rozklepeme dotenka. Cibuli a slaninu nakrájíme nadrobno.

4

V míse promícháme brambory s vařenými vejci, přidáme syrové vejce a promícháme. Plátky osolíme, opepříme, natřeme hořčicí a bramborovou náplní. Plátky zavineme a upevníme jehlami a jemně obalíme v mouce.

5

V rendlíku zpěníme slaninu s cibulí, vložíme závitky, ze všech stran osmažíme a podlijeme vývarem. Dusíme pod poklicí, až je maso měkké. Během dušení maso obracíme.

6

Závitky podáváme s nepřecezenou šťávou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept