Jednoduchý recept

Arabská krémová rybí polévka

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (26%)
ID receptu: 45941

Ingredience

1 dl Citronová šťáva
500 g Kambala
1 špetka Koriandr mletý
25 g Mouka pšeničná hladká
10 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Petržel - nať
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí
1,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 186 kcal
Kilojoule 779kJ
2% Sacharidy 7 g
8% Tuky 6 g
14% Sodík 282 mg
40% Bílkoviny 23 g

Arabská krémová rybí polévka postup přípravy receptu:

1

Rybu očistíme a omyjeme, rozdělíme na 4 díly, vložíme do hrnce s vodou, podle chuti přidáme koriandr, opepříme, osolíme. Vaříme do úplného změknutí, poté uvařenou rybu vyjmeme a vykostíme, maso vložíme zpět do vývaru.

2

K jíšce, kterou jsme udělali z másla a mouky, přilijeme trochu rybího vývaru, krátce povaříme. Vejce v misce metlou rozšleháme s citronovou šťávou a přidáme k vařící jíšce. Vše důkladně promícháme, přilijeme do vývaru a provaříme.

3

Polévku podáváme horkou, posypanou jemně nasekanou natí petrželky.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept