Jednoduchý recept

Marinované jehněčí maso na grilu

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 70 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (26%)
ID receptu: 46014

Ingredience

1,5 dl Citronová šťáva
1 kg Jehněčí kýta
1 dl Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
1 kávová lžička Tabasco

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 384 kcal
Kilojoule 1 605kJ
0% Sacharidy 2 g
42% Tuky 31 g
6% Sodík 123 mg
41% Bílkoviny 23 g

Marinované jehněčí maso na grilu postup přípravy receptu:

1

Nejprve si připravíme marinádu. V misce metlou spojíme olej, citronovou šťávu, pepř, sůl a tabasco.

2

Jehněčí maso omyjeme a nakrájíme na kostky, vložíme do marinády, promícháme a necháme alespoň hodinu uležet.

3

Rozpálíme gril a na mřížce pak namarinované kousky masa grilujeme, dokud nemají zlatavou barvu.

4

Podáváme se zeleninovým salátem a arabským chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept