Jednoduchý recept

Pikantní jehněčí medailonky

  • Egypt
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (26%)
ID receptu: 46033

Ingredience

2 ks Cibule
2 polévková lžíce Hořčice
800 g Jehněčí kýta
1 špetka Kurkuma
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
3 polévková lžíce Solamyl
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 272 kcal
Kilojoule 1 137kJ
1% Sacharidy 4 g
25% Tuky 19 g
6% Sodík 124 mg
37% Bílkoviny 21 g

Pikantní jehněčí medailonky postup přípravy receptu:

1

Maso omyjeme a nakrájíme na malé kostičky. Cibule oloupeme a nakrájíme najemno, česnek oloupeme a prolisujeme, vejce v misce ušleháme.

2

Nakrájené maso v míse smícháme s kurkumou, cibulí, česnekem, hořčicí, rozšlehanými vejci a solamylem, opepříme a osolíme. Necháme 2 hodiny v chladu odležet.

3

V pánvi rozpálíme olej a na něm pečeme malé masové medailonky z obou stran dozlatova.

4

Podáváme je teplé, nejvhodnější přílohou jsou pečené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept