Jednoduchý recept

Broskve s malinovou omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 46040

Ingredience

4 ks Broskve
4 polévková lžíce Cukr krupice
30 g Cukr třtinový
125 g Maliny
2 polévková lžíce Med včelí
30 g Máslo čerstvé
4 polévková lžíce Pomerančová šťáva

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 261 kcal
Kilojoule 1 094kJ
15% Sacharidy 52 g
9% Tuky 7 g
0% Sodík 3 mg
4% Bílkoviny 2 g

Broskve s malinovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Maliny, cukr a pomerančovou šťávu rozmixujeme v mixéru. Směs propasírujeme sítem a vzniklou malinovou omáčku necháme stranou.

2

Na 200 stupňů rozehřejeme troubu. Zapékací misku vyložíme pečícím papírem a položíme na něj půlky broskví. Na každou polovinu broskve dáme kousíček másla, posypeme třtinovým cukrem a zakápneme medem. Dáme zapéct na 10 minut.

3

Poté broskve rozdělíme na talířky a podáváme s malinovou omáčkou.

Poznámka

Broskve rozpůlíme a vypeckujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept