Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 46045
Kategorie: Poháry, ovoce

Ingredience

1 ks Ananas
2 ks Hrušky
2 ks Jablka
150 g Jogurt bílý
1 kávová lžička Kardamom
1 ks Mango
3 polévková lžíce Med včelí
175 g Řecký jogurt
2 polévková lžíce Šťáva jablečná 100%
1 kávová lžička Tresť vanilková

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 253 kcal
Kilojoule 1 057kJ
15% Sacharidy 55 g
5% Tuky 4 g
3% Sodík 53 mg
7% Bílkoviny 4 g

Ovoce v medu postup přípravy receptu:

1

Smícháme v míse 2 lžíce medu, jablkovou šťávu a mletý kardamom. Oloupeme mango, odkrojíme dužinu od pecky a nakrájíme ji na plátky. Jablka, hrušky a ananas nakrájíme též na plátky.

2

Gril rozehřejeme na nejvyšší stupeň. Grilovací mřížku obalíme alobalem a položíme na ni polovinu plátků manga, jablek, hrušek a ananasu. Potřeme polovinou medové směsi a grilujeme 10 minut. Jedenkrát mezitím obrátíme. Takto připravíme i zbylé ovoce.

3

Do mísy dáme řecký jogurt, bílý jogurt a promícháme s vanilkovou trestí a zbytkem medu.

4

Teplé ovoce podáváme s vanilkovým jogurtem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept