Recept

Roštěná s vinnou omáčkou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 46048

Ingredience

2 ks Cibule
800 g Hovězí roštěnka níz. peč.
2 polévková lžíce Kečup
30 g Mouka pšeničná hladká
70 g Máslo čerstvé
30 ml Olej rostlinný
3 ks Paprika zelená
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
0,5 kávová lžička Sůl
200 ml Víno červené
1 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 606 kcal
Kilojoule 2 534kJ
3% Sacharidy 13 g
57% Tuky 43 g
11% Sodík 211 mg
62% Bílkoviny 35 g

Roštěná s vinnou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Očištěné maso nakrájíme na plátky, okraje nařízneme, maso naklepeme, osolíme, opepříme a lehce obalíme v mouce.

2

Cibuli nakrájíme na kolečka, papriky očistíme, zbavíme semen a nakrájíme na nudličky, petrželovou nať nasekáme nadrobno.

3

Plátky masa po obou stranách prudce osmažíme na másle s olejem, vyjmeme na mísu a udržíme teplé.

4

Ve výpeku osmažíme cibuli s paprikami, přimícháme kečup, worcester, víno a na mírném plameni dusíme, až se omáčka mírně zredukuje.

5

Maso podáváme přelité omáčkou a posypané petrželovou natí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept