Recept

Vepřový bok s masovou nádivkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 46054

Ingredience

2 ks Cibule
1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
200 g Játra vepřová
30 polévková lžíce Mléko polotučné
2 ks Paprika zelená
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
1,5 polévková lžíce Petržel - nať
1 ks Rohlíky bílé
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
200 g Vepřová plec
800 g Vepřový bok

Nutriční hodnoty jedné porce

68% Kalorie 1,338 kcal
Kilojoule 5 596kJ
5% Sacharidy 16 g
161% Tuky 121 g
13% Sodík 262 mg
77% Bílkoviny 43 g

Vepřový bok s masovou nádivkou postup přípravy receptu:

1

Rohlík nakrájíme na kousky a navlhčíme mlékem. Vepřovou plec a játra nakrájíme. Papriky očistíme, zbavíme semen a nakrájíme na nudličky, petrželovou nať nasekáme nadrobno, cibuli nakrájíme na osminky. Do vepřového boku vyřízneme kapsu.

2

Na nádivku plec s játry, vymačkaným rohlíkem a cibulí umeleme, v míse promícháme s rozšlehaným vejcem, osolíme a opepříme.

3

Kapsu v bůčku vytřeme hořčicí, kterou jsme smíchali s petrželovou natí. Kapsu naplníme nádivkou a sepneme jehlou. Maso vložíme do pekáče, podlijeme vývarem a pečeme doměkka. Během pečení maso přeléváme výpekem a je-li třeba, přilijeme horkou vodu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept