Recept

Salát z okurek, rajčat a krůtího masa

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 46057
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

300 g Brambory
300 g Krůtí prsa
200 g Okurka salátová
1 ks Paprika zelená
300 g Rajčata
1,2 l Voda pitná
Na zálivku
150 ml Majonéza
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
2 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
0,3 kávová lžička Sůl
60 ml Vývar slepičí
50 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 471 kcal
Kilojoule 1 969kJ
4% Sacharidy 16 g
50% Tuky 37 g
18% Sodík 360 mg
35% Bílkoviny 20 g

Salát z okurek, rajčat a krůtího masa postup přípravy receptu:

1

Brambory uvaříme ve slupce v 600 ml vody doměkka, slijeme, necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme na kostičky.

2

Omyté krůtí maso uvaříme ve zbylé vodě a nakrájíme na kostičky. Rajčata a papriku bez semen nakrájíme na kostičky. Okurku oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka.

3

Zálivku připravíme smícháním octa, soli, pepře, slepičího vývaru, smetany, majonézy a petrželové nati nasekané najemno.

4

V míse promícháme brambory, rajčata, okurky, papriku a maso. Přelijeme zálivkou a necháme vychladit.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept