Recept

Vepřové kotlety s mladou zeleninou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 46065
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

80 g Fazolové lusky zelené
200 ml Hovězí vývar základní
80 g Hrášek
120 g Karotka
120 g Kedlubna
100 g Květák
80 g Máslo čerstvé
40 g Mouka pšeničná hladká
40 ml Olej rostlinný
1 polévková lžíce Pažitka
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
800 g Vepřové kotlety

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 666 kcal
Kilojoule 2 787kJ
5% Sacharidy 18 g
60% Tuky 45 g
19% Sodík 390 mg
82% Bílkoviny 46 g

Vepřové kotlety s mladou zeleninou postup přípravy receptu:

1

Karotku a kedlubny očistíme a nakrájíme na nudličky. Fazolky očistíme a překrojíme na kratší kousky, květák rozebereme na malé růžičky, pažitku nadrobno nasekáme, hrášek vyloupeme. Kotlety po kraji nařízneme, maso naklepeme, osolíme, opepříme a lehce obalíme v mouce.

2

Kotlety po obou stranách prudce usmažíme na oleji. Všechnu zeleninu vložíme do vroucího vývaru a krátce povaříme. Poté přelijeme přes kotlety, přidáme máslo a na mírném plameni dusíme doměkka. Před podáváním vsypeme pažitku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept