Jednoduchý recept

Francouzský pokrm

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 4608
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

50 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 kávová lžička Petržel - nať
2 ks Sardelové řezy
1 polévková lžíce Strouhanka
1 špetka Sůl
8 ks Vejce slepičí
400 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 506 kcal
Kilojoule 2 118kJ
2% Sacharidy 5 g
58% Tuky 44 g
57% Sodík 1 g
42% Bílkoviny 23 g

Francouzský pokrm postup přípravy receptu:

1

Pánev vymažeme máslem, vlijeme smetanu smíchanou s moukou a solí. Vložíme opatrně rozklepnutá vejce, vedle sebe, na každé dáme

2

2-3 plátky sardelky.

3

Posypeme strouhankou, petrželkou a zakapeme máslem.

4

Zapečeme v troubě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept