Recept

Marinovaná vepřová kolena pečená

  • Německo
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 170 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 150 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (84%)
ID receptu: 46082

Ingredience

1 ks Cibule
30 g Hořčice kremžská
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
60 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
100 g Sádlo vepřové škvařené
1 kávová lžička Sůl
2,5 kg Vepřové koleno
800 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

43% Kalorie 843 kcal
Kilojoule 3 527kJ
1% Sacharidy 2 g
100% Tuky 75 g
5% Sodík 104 mg
78% Bílkoviny 44 g

Marinovaná vepřová kolena pečená postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme nadrobno a spolu s hořčicí, s 60 g nerozpuštěného sádla, solí, pepřem a pivem umícháme marinovací pastu. Kolena očistíme, na kosti několikrát nařízneme kůži a kolena potřeme marinovací pastou. Kolena necháme 24 hodin marinovat.

2

Marinovaná kolena vložíme na zbytek sádla do pekáče, opečeme prudce na sporáku. Poté podlijeme vodou a v předehřáté troubě dusíme doměkka. Během dušení maso obracíme, přeléváme výpekem a je-li třeba, přilijeme vroucí vodu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept