Recept

Tuniské ratatouille s vejci

  • Tunis
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (14%)
ID receptu: 46083
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

3 stroužek Česnek
2 ks Cibule
2 ks Cuketa
40 ml Olej olivový
2 ks Paprika červená
1 špetka Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
400 g Rajčata
1 špetka Sůl
8 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 311 kcal
Kilojoule 1 299kJ
4% Sacharidy 13 g
29% Tuky 22 g
12% Sodík 231 mg
30% Bílkoviny 17 g

Tuniské ratatouille s vejci postup přípravy receptu:

1

Na velké pánvi rozpálíme olej, lehce osmahneme na drobno nakrájenou cibuli. Po dvou minutách přidáme na kousky nakrájenou cuketu s paprikou a prolisujeme česnek. Za občasného míchání podusíme cca 5 minut na mírném ohni.

2

Nyní do směsi přidáme koření – sůl, pepř, papriku. Zamícháme, přidáme na kostičky nakrájená rajčata a další tři minuty dusíme.

3

Na závěr do směsi vyklepneme vejce a smažíme cca 8 minut, dokud vejce neztuhnou. Poté rozdělíme na talíře a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept