Recept

Marinovaná smažená krkovička

  • Německo
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (84%)
ID receptu: 46108

Ingredience

2 ks Cibule
70 g Hořčice kremžská
60 g Máslo čerstvé
80 ml Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
120 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
0,5 kávová lžička Sůl
800 g Vepřová krkovička

Nutriční hodnoty jedné porce

42% Kalorie 831 kcal
Kilojoule 3 477kJ
2% Sacharidy 9 g
101% Tuky 76 g
12% Sodík 233 mg
49% Bílkoviny 28 g

Marinovaná smažená krkovička postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, opepříme, osolíme, potřeme marinovací pastou a necháme pod fólií v chladničce přes noc marinovat. Cibuli nakrájíme na nudličky, petrželovou nať nasekáme nadrobno.

2

Marinované maso opečeme, přidáme máslo, cibuli, zamícháme a přilijeme pivo. Necháme alespoň 10 minut dusit, až se šťáva zredukuje. Maso podáváme posypané petrželovou natí.

3

Marinádu připravíme smícháním oleje a hořčice.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept