Jednoduchý recept

Grilovaná zelenina z trouby

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 4613

Ingredience

3 ks Brambory
1 hrst Bylinky čerstvé - svazek
2 ks Cibule
1 ks Cuketa
1 špetka Kmín římský
3 ks Mrkev kořen
1 polévková lžíce Olej olivový
1 ks Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
3 ks Rajčata
1 špetka Sůl
5 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 287 kcal
Kilojoule 1 202kJ
15% Sacharidy 53 g
695% Tuky 521 g
7% Sodík 144 mg
16% Bílkoviny 9 g

Grilovaná zelenina z trouby postup přípravy receptu:

1

Troubu předehřejeme na 220C.

2

Plech vyložíme pečicím papírem. Zeleninu nakrájíme na stejně velké kousky. Na plech poklademe mrkev, zakápneme olivovým olejem, ochutíme solí a římským kmínem, poté přidáme zbytek zeleniny, ochutíme bylinkami, solí, pepřem a pokapeme olejem.

3

Zakryjeme alobalem a pečeme 20minut. Poté alobal odstraníme a dopečeme dalších cca 20minut. Zeleninu můžeme použít jako hlavní dietní jídlo nebo přílohu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept