Recept

Holandský vaječný salát

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 4615
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

250 g Brambory
120 g Jablka
1 kávová lžička Ocet vinný
2 ks Okurky nakládané
1 kávová lžička Olej stolní
1 špetka Sůl
60 g Šunka dušená
120 g Sýr Eidam cihla 40%
6 ks Vejce slepičí
1 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

65% Kalorie 1,288 kcal
Kilojoule 5 387kJ
19% Sacharidy 68 g
96% Tuky 72 g
449% Sodík 9 g
173% Bílkoviny 98 g

Holandský vaječný salát postup přípravy receptu:

1

Vařená vejce a brambory nakrájíme nadrobno.

2

Oloupaná jablka nakrájíme na kostičky, okurku, sýr a šunku také. Podle chuti přidáme worcester, olej a ocet.

3

Vše dobře promícháme a podáváme s pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept