Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 46150

Ingredience

1 polévková lžíce Bazalka
1 kávová lžička Citronová kůra
2 kávová lžička Cukr moučkový
100 g Krabí maso konzervované
2 polévková lžíce Omáčka Hot Salsa
2 špetka Pepř bílý
2 polévková lžíce Petržel kudrnka
430 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
4 polévková lžíce Smetana 16% (pochoutková)
4 polévková lžíce Smetana 33% (šlehačka)
2 špetka Sůl
2 polévková lžíce Kopr čerstvý
3 polévková lžíce Rajčatová šťáva

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 93 kcal
Kilojoule 390kJ
3% Sacharidy 9 g
5% Tuky 4 g
20% Sodík 406 mg
12% Bílkoviny 7 g

Rajčatový pohár postup přípravy receptu:

1

Konzervovaná rajčata scedíme do misky, šťávu zachytíme. K rajčatům přidáme 2-3 lžíce rajčatové šťávy a rozmixujeme je. Petrželku, kopr a čerstvou bazalku omyjeme, vodu setřepeme. Polovinu petrželky a kopr velmi drobně nakrájíme. Druhou polovinu petrželky s bazalkou odložíme na ozdobu.

2

Rajčata dochutíme 2 lžícemi pikantní omáčky Hot Salsa, 2 špetkami soli, 2 špetkami pepře, 1-2 lžičkami cukru, 1 lžičkou citrónové kůry, petrželkou a vše znovu rozmixujeme. Poté do rajčatového pyré zašleháme zakysanou smetanu. Sladkou smetanu vyšleháme na tuhou šlehačku.

3

Rajčatové pyré dáme do pohárů, na povrch položíme maso z krabů, doprostřed nastříkáme kopeček šlehačky, do které jsme přimíchali pažitku, poháry ozdobíme snítkami petrželky s bazalkou a servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept