Recept

Broskvový předkrm se šunkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 16 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 1 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 46166
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

4 ks Broskve
6 dl Bujón zeleninový
4 ks Rajčata
4 ks Ředkvička
8 plátek Šunka krůtí
1 dl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 118 kcal
Kilojoule 493kJ
6% Sacharidy 23 g
1% Tuky 1 g
2% Sodík 37 mg
5% Bílkoviny 3 g

Broskvový předkrm se šunkou postup přípravy receptu:

1

Broskve omyjeme, rozpůlíme a vypeckujeme. V hrnci přivedeme k varu 6 dl zeleninového bujónu s bílým vínem. Jakmile se začne vařit, snížíme teplotu na minimum, ponoříme do něj půlky broskví a plátky šunky. V horkém bujónu necháme broskve se šunkou přibližně 30 sekund, poté vše opatrně vyjmeme sítem, necháme okapat.

2

Broskve položíme rozkrojenou stranou na mísu, na každou poskládáme plátek šunky, polovinu dozdobíme ozdobně pokrájenými rajčaty do tvaru růžičky a druhou polovinu ozdobně nakrájenými ředkvičkami. Vše přichytíme párátkem a servírujeme.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept