Jednoduchý recept

Cejn pečený s rajčaty

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 46173
Kategorie: Maso

Ingredience

600 g Cejn velký
700 ml Olej rostlinný
3 polévková lžíce Petržel - nať
4 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

87% Kalorie 1,726 kcal
Kilojoule 7 220kJ
1% Sacharidy 4 g
242% Tuky 181 g
10% Sodík 199 mg
49% Bílkoviny 27 g

Cejn pečený s rajčaty postup přípravy receptu:

1

Omyté a osušené porce cejna osolíme. Do zapékací mísy nasypeme nasekanou petrželku, urovnáme na ní porce ryby a navrch položíme omytá, na plátky nakrájená a osolená rajčata. Vše zalijeme olejem.

2

Pokrm pečeme v mírně vyhřáté troubě asi 30 minut. Vyjmeme z trouby a necháme vychladnout.

3

Můžeme podávat s čerstvou zeleninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept