Recept

Zapečené závitky s tuňákem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 45 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 46186

Ingredience

6 ks Cibulka jarní
1 hrst Kerblík
1 kávová lžička Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
150 g Sýr Parmezán
1 kávová lžička Sůl
150 g Tuňák v oleji
300 g Tvaroh jemný
300 g Těstoviny Lasagne
2 ks Vejce slepičí
1,5 l Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 653 kcal
Kilojoule 2 733kJ
17% Sacharidy 63 g
28% Tuky 21 g
44% Sodík 876 mg
91% Bílkoviny 51 g

Zapečené závitky s tuňákem postup přípravy receptu:

1

Plátky lasagní uvaříme v dostatečném množství osolené vody dle návodu na obalu. Uvařené scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme dobře okapat, odložíme zatím stranou. Tuňáka vyjmeme z konzervy, necháme okapat a rozmačkáme.

2

Jarní cibulku očistíme, nakrájíme na kolečka. Česnek oloupeme a pokrájíme nadrobno. Kerblík opláchneme, necháme okapat a na jemno nasekáme. Nastrouháme 100 g Parmezánu, který v míse smícháme s vejci, smetanovým tvarohem, jarní cibulkou a kerblíkem, vše promícháme, dochutíme solí a pepřem.

3

Předehřejeme troubu na 180ºC (horkovzdušnou troubu na 160ºC). Každý plátek lasagní potřeme náplní a stočíme do závitku. Závitky rozkrájíme na širší kousky, vložíme do máslem vymazané zapékací formy. Závitky posypeme zbytkem nastrouhaného Parmezánu a dáme na 15 minut zapéct.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept