Jednoduchý recept

Jelení guláš se zeleninou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 120 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (79%)
ID receptu: 46194
Kategorie: Maso

Ingredience

600 g Brambory vařené
300 g Cibule
100 g Cuketa
900 g Jelení maso
100 g Květák
100 g Mrkev kořen
3 g Pepř černý mletý
80 g Sádlo škvařené
8 g Sůl
1200 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 421 kcal
Kilojoule 1 762kJ
8% Sacharidy 28 g
74% Tuky 56 g
43% Sodík 854 mg
67% Bílkoviny 37 g

Jelení guláš se zeleninou postup přípravy receptu:

1

Odblaněné jelení maso nakrájíme na kostky, oloupanou cibuli nadrobno nasekáme, květák rozebereme na malé růžičky, očištěnou mrkev nakrájíme na kolečka, omytou cuketu na kostičky.

2

V hrnci rozpustíme sádlo, osmahneme na něm cibuli, přisypeme kostky masa, osmažíme, podlijeme trochou vody, osolíme, opepříme a podusíme aspoň hodinu.

3

Přidáme mrkev, podusíme 10 minut, přisypeme růžičky květáku, cuketu a dodusíme.

4

Guláš podáváme s vařeným bramborem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept