Jednoduchý recept

Roláda z matjesů na víně

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 46195
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 ks Bobkový list
2 ks Cibule červená
1 kávová lžička Hořčičné semínko
8 ks Matjesy - filet
1 polévková lžíce Med včelí
4 ks Nové koření celé
0,1 l Ocet vinný červený
8 ks Okurky nakládané
1 kávová lžička Pepř bílý
1 kávová lžička Sůl
0,2 l Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 695 kcal
Kilojoule 2 908kJ
9% Sacharidy 33 g
54% Tuky 40 g
421% Sodík 8 g
77% Bílkoviny 43 g

Roláda z matjesů na víně postup přípravy receptu:

1

Rozpůlíme podélně matjesy a malé okurky. Do každého matjesa zabalíme okurku a upevníme párátkem. Do pekáče dáme závitky vedle sebe. Cibuli oloupeme, nakrájíme na kroužky a rozdělíme ji na závitky.

2

Do hrnce dáme sůl, pepř, hořčičná semínka, přidáme bobkový list, nové koření, ocet, červené víno a med. Přivedeme k varu a vaříme 20 minut. Nakonec necháme vývar stát 10 minut, přelijeme jím závitky a nádobu zakryjeme víkem.

3

Dáme chladit do lednice na 12 hodin. Poté podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept