Jednoduchý recept

Makrelové nočky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 46197
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 kávová lžička Citronová šťáva
250 g Makrela - filety
2 polévková lžíce Ocet vinný
2 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 kávová lžička Pepř bílý
1 špetka Pepř cayenský
4 ks Rajčata Cherry
0,5 ks Salát hlávkový
1 kávová lžička Sůl
1 polévková lžíce Sýr Lučina - termizovaný
2 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 224 kcal
Kilojoule 935kJ
1% Sacharidy 2 g
23% Tuky 17 g
13% Sodík 261 mg
26% Bílkoviny 15 g

Makrelové nočky postup přípravy receptu:

1

V mixéru rozmixujeme vykostěné filé z makrely na kaši. Promícháme s lučinou a žloutky. Osolíme, opepříme, přidáme citronovou šťávu a na hodinu dáme do lednice.

2

Hlávkový salát omyjeme a necháme okapat. Rajčata omyjeme a rozpůlíme.

3

Marinádu umícháme z octa, soli, pepře, oleje. Salát protáhneme marinádou a připravíme s rajčaty.

4

Z rybí pěny vykrajujeme lžičkou nočky. Rozložíme je na talíř a podáváme se salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept