Jednoduchý recept

Pomazánka z matjesů

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 46200
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

2 ks Cibule
3 polévková lžíce Citronová šťáva
2 ks Jablka
3 polévková lžíce Kopr čerstvý
400 g Matjesy - filet
1 špetka Pepř cayenský
1 kávová lžička Pepř černý mletý
6 ks Ředkvička
1 kávová lžička Sůl
250 g Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 333 kcal
Kilojoule 1 395kJ
7% Sacharidy 24 g
30% Tuky 22 g
13% Sodík 264 mg
22% Bílkoviny 12 g

Pomazánka z matjesů postup přípravy receptu:

1

Matjesové filety nakrájíme na proužky. Cibuli oloupeme, nasekáme a dáme ji s rybou do misky.

2

Jablko oloupeme, rozčtvrtíme a vykrojíme jadřinec. Nakrájíme na plátky a přidáme k rybě, podlijeme citronovou šťávou a smetanou. Osolíme, opepříme a promícháme.

3

Kopr omyjeme a nasekáme. Ředkvičky očistíme, omyjeme a nakrájíme na plátky, vmícháme s koprem do pomazánky. Podáváme studenou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept