Jednoduchý recept

Uzená polévka ze pstruha

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 46208

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 kávová lžička Pepř černý mletý
500 g Pstruh uzený
125 ml Smetana 33% (šlehačka)
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vaječný žloutek slepičí
1,5 dl Voda pitná
1 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 349 kcal
Kilojoule 1 460kJ
3% Sacharidy 12 g
19% Tuky 15 g
14% Sodík 290 mg
57% Bílkoviny 32 g

Uzená polévka ze pstruha postup přípravy receptu:

1

Stáhneme ze pstruhů kůži, vyndáme páteř s kostmi a maso dáme stranou. Kůži i kosti uschováme.

2

Cibuli oloupeme a rozčtvrtíme. Dáme ji do hrnce s rybími kostmi a kůží, přidáme 1,5l vody a přivedeme k varu. Vaříme 35 minut, poté přecedíme přes síto.

3

Umixujeme z rybího filé a smetany pyré. Dáme do hrnce s čistým rybím vývarem a povaříme.

4

Rozkvedláme žloutky s 2 lžícemi vývaru a vmícháme do polévky. Osolíme, opepříme, piřdáme worcestrovou omáčku, citronovou šťávu a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept