Jednoduchý recept

Vaječné kyselo

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 4621
Kategorie: Omáčky

Ingredience

1 špetka Kmín drcený
2 polévková lžíce Kopr čerstvý
0,8 l Mléko polotučné
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Sůl
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 720 kcal
Kilojoule 3 012kJ
11% Sacharidy 39 g
51% Tuky 38 g
28% Sodík 565 mg
97% Bílkoviny 54 g

Vaječné kyselo postup přípravy receptu:

1

Svaříme mléko nebo smetanu, přidáme mouku, kmín, sůl a na jemno posekaný čerstvý kopr.

2

Vaříme 15 minut.

3

Opatrně rozklepneme vejce, postupně aby se neroztekla a zavaříme do kysela.

4

Podáváme s vařenými brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept