Jednoduchý recept

Rybí knedlíčková polévka

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 45 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 46213

Ingredience

2 ks Avokádo
250 g Filé z aljašské tresky
3 polévková lžíce Kopr čerstvý
1 špetka Muškátový oříšek
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 kávová lžička Pepř bílý
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vaječný žloutek slepičí
0,8 l Vývar zeleninový
1 polévková lžíce Zakysaná smetana
2 ks Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 448 kcal
Kilojoule 1 874kJ
11% Sacharidy 38 g
35% Tuky 26 g
55% Sodík 1 g
37% Bílkoviny 21 g

Rybí knedlíčková polévka postup přípravy receptu:

1

Oloupeme a nasekáme šalotku. V hrnci rozehřejeme máslo a osmahneme na něm šalotku.

2

Oloupeme, podélně rozpůlíme avokádo a zbavíme ho jádra. Z dužiny umixujeme pyré a promícháme s citronovou šťávou. Avokádové pyré přidáme se zeleninovým vývarem k šalotce a povaříme 30 minut. Osolíme, opepříme, přidáme muškátový oříšek.

3

Rozsekáme rybu a promícháme se žloutkem a smetanou. V hrnci necháme dostatečné množství osolené vody a z rybí hmoty vytváříme knedlíčky, které vaříme ve vodě 6 minut.

4

Omyjeme kopr a nasekáme ho najemno.

5

Do misek nalijeme polévku, rozdělíme do nich knedlíčky a posypeme koprem.

6

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept