Jednoduchý recept

Polévka z cukety a lososa

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 60 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 46215

Ingredience

3 polévková lžíce Bazalka
1 ks Bobkový list
1 ks Cibule
3 polévková lžíce Citronová šťáva
300 g Cuketa
2 ks Hřebíček
800 g Losos - filety
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 kávová lžička Pepř bílý
3 polévková lžíce Petržel - nať
100 g Rajčata Cherry
1 kávová lžička Sůl
0,3 l Víno bílé
1 l Vývar zeleninový
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 541 kcal
Kilojoule 2 263kJ
8% Sacharidy 28 g
29% Tuky 22 g
76% Sodík 2 g
84% Bílkoviny 47 g

Polévka z cukety a lososa postup přípravy receptu:

1

Omyjeme a osušíme rybí filé, pokapeme ho citronovou šťávou, osolíme a opepříme. Na chvíli dáme do lednice.

2

Cibuli oloupeme a nakrájíme na kroužky. V hrnci rozehřejeme máslo a cibuli osmahneme, přidáme oloupaný a rozetřený česnek, podlijeme bílým vínem, přidáme hřebíček, petrželku a bobkový list. Necháme vyvařit polovinu vývaru, poté přilijeme zeleninový vývar, osolíme a opepříme. Uvedeme do varu.

3

Cuketu nakrájíme na tenké plátky. Dáme je do vroucí polévky a vaříme pod pokličkou 10 minut.

4

Vroucí vodou přelijeme rajčata a oloupeme je. Rybu nakrájíme na malé kousky a dáme je s rajčaty do polévky. Necháme dojít 8 minut.

5

Poté polévku podáváme posypanou bazalkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept