Jednoduchý recept

Zeleninová treska

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 46218

Ingredience

2 ks Cibule
2 polévková lžíce Citronová šťáva
800 g Filé z aljašské tresky
4 ks Mrkev kořen
4 polévková lžíce Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Olej kukuřičný
1 kávová lžička Pepř bílý
3 polévková lžíce Petržel - nať
2 ks Pórek
2 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 542 kcal
Kilojoule 2 270kJ
12% Sacharidy 43 g
491% Tuky 368 g
12% Sodík 234 mg
72% Bílkoviny 41 g

Zeleninová treska postup přípravy receptu:

1

Podélně rozkrojíme pórek, omyjeme a nakrájíme na nudličky. Oloupeme a nasekáme cibuli. Mrkev očistíme a nakrájíme na kostičky. Vařící vodou přelijeme rajčata, oloupeme je, rozpůlíme, odstraníme jadérka a stopky a dužinu nakrájíme nadrobno.

2

V hrnci rozehřejeme máslo a osmahneme na něm cibuli, mrkev a pórek 10 minut. Přidáme rajčata, sůl, pepř a uvedeme do varu.

3

Na malé kousky nakrájíme rybu, osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou. Olej rozehřejeme v pánvi a rybu pečeme 3 minuty z obou stran. Posypeme ji mletou paprikou a vmícháme do zeleniny.

4

Hotový pokrm posypeme petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept